Në Neuchatel u mbajt manifestim ku u ndanë çmime për arritje për artistët dhe sportistët

Neuchatel, me 9 nëntor 2015 Në Neuchatel të Zvicrës u mbajt manifestim kulturoro-sportiv, ku u ndanë u ndanë çmime dhe u vlerësuan arritjet e sportistëve e klubit të Kick-Boxit Neuchatel të cilën e udhëheq Belul Bajrami dhe anëtarët e Ansamblit Kulturoro Artistik “Mërgimi”, të cilën e udhëheq koreografi Burim Hasani. “Tani e disa vite në […]

Lire la suite »

​REMISE DU PRIX «SALUT L’ÉTRANGER!» 2014

19.12.2014 Placée sous la présidence du conseiller d’Etat Jean-Nathanaël Karakash, chef du Département de l’économie et de l’action sociale, et du président de la Communauté pour l’intégration et la cohésion multiculturelle (CICM) et président du prix “Salut l’étranger!” M. Roland Debély, la remise du prix 2014 “Salut l’étranger!” s’est tenue vendredi 19 décembre 2014 au […]

Lire la suite »

Diaspora-Bëhet promovimi i romanit të Bedri Dedjes “Presidenti i planetit të kuq”

NEUCHATEL-ZVICËR, 9 MAJ 2009(VushtrriaPress)-LAPSHI “Naim Frashëri” (Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë), në bashkëpunim me Bashkësinë Shqiptare të Kantonit të Neuchatelit (Nëshatel), organizon sot e shtunë më 9 maj 2009, promovimin e librit “Presidenti i planetit të kuq”, të fundit të autorit të ndjerë për fëmijë Bedri Dedja. Ky është testament letrar i autorit. Të […]

Lire la suite »