Pse kosovarët të trajtohen ndryshe në raport me pjesëtarët tjerë të ish- Jugosllavisë!?

  Ndonëse ata janë pjesë integruese e shoqërisë zvicerane, në disa segmente trajtohen ndryshe, tha në debatin e organizuar në Neuchâtel me përfaqësuesit e spektrit politik kantonal, me prani edhe të kandidatëve për deputet nacional.- Tema trajtimi edhe integrimi i komunitetit shqiptar në kanton si dhe problematika e sigurimeve sociale Kosovë- Zvicër dhe çështja e […]

Lire la suite »