Belul Bajrami

Biographie

l’entraîneur : belul bajrami [beni] voici en quelques lignes une sommaire biographie de l’entraîneur du CGAM, et de son parcours dans les arts martiaux de 1972 à nos jours. – membre de l’association sportif de l’université BOSNA à sarajevo, de 1983 à 1986. dans la première équipe section : la lutte gréco-romaine première ligue nationale […]

Lire la suite »

Pse kosovarët të trajtohen ndryshe në raport me pjesëtarët tjerë të ish- Jugosllavisë!?

  Ndonëse ata janë pjesë integruese e shoqërisë zvicerane, në disa segmente trajtohen ndryshe, tha në debatin e organizuar në Neuchâtel me përfaqësuesit e spektrit politik kantonal, me prani edhe të kandidatëve për deputet nacional.- Tema trajtimi edhe integrimi i komunitetit shqiptar në kanton si dhe problematika e sigurimeve sociale Kosovë- Zvicër dhe çështja e […]

Lire la suite »