​REMISE DU PRIX «SALUT L’ÉTRANGER!» 2014

19.12.2014 Placée sous la présidence du conseiller d’Etat Jean-Nathanaël Karakash, chef du Département de l’économie et de l’action sociale, et du président de la Communauté pour l’intégration et la cohésion multiculturelle (CICM) et président du prix “Salut l’étranger!” M. Roland Debély, la remise du prix 2014 “Salut l’étranger!” s’est tenue vendredi 19 décembre 2014 au […]

Lire la suite »

Diaspora-Bëhet promovimi i romanit të Bedri Dedjes “Presidenti i planetit të kuq”

NEUCHATEL-ZVICËR, 9 MAJ 2009(VushtrriaPress)-LAPSHI “Naim Frashëri” (Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë), në bashkëpunim me Bashkësinë Shqiptare të Kantonit të Neuchatelit (Nëshatel), organizon sot e shtunë më 9 maj 2009, promovimin e librit “Presidenti i planetit të kuq”, të fundit të autorit të ndjerë për fëmijë Bedri Dedja. Ky është testament letrar i autorit. Të […]

Lire la suite »

Belul Bajrami: Komuniteti Shqiptar në Kantonin e Neuchatelit i përfaqësuar në shumë nivele (Video)

Neuchatel, me 16 dhjetor 2015 Kryetari i Komunitetit Shqiptar në Kantonin e Neuchatelit dhe Nënkryetar i Kuvendit Komunal të Komunës së Latenit, Belul Bajrami në një intervistë ekskluzive për Radio Televizionin Syri Blue, thotë se Komuniteti Shqiptar në Kantonin e Neuchatelit është i përfaqësuar në shumë nivele në këtë kanton. Beluli i fton të gjithë […]

Lire la suite »